NAXOS – ADRAGNA PET FOOD

NAXOS – ADRAGNA PET FOOD

Με σαράντα χρόνια πείρα  στη διατροφή των ζώων, η Adragna Pet Food ανέκαθεν προσέφερε υψηλής ποιότητας προϊόντα για σκύλους και γάτες.Η εταιρεία είναι σε θέση να εξασφαλίσει την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της  χάρη σε σημαντικούς  παράγοντες.

Πρώτα απ’ όλα, η Adragna επιλέγει πρώτες ύλες από τοπικούς προμηθευτές, (ως εγγύηση της γνησιότητας και ποιότητας). Όλα τα τα υλικά ελέγχονται με προσεκτική ανάλυση.

Δεύτερον, η εταιρεία χρησιμοποιεί εξαιρετικά προηγμένες εγκαταστάσεις, αποτέλεσμα των διαρκών τεχνολογικών καινοτομιών στο πεδίο της διατροφής του σκύλου και της γάτας.

Τέλος, το προσωπικό της Adragna  είναι άρτια εξειδικευμένο και έχει ισχυρό κίνητρο την πραγματική αγάπη για τα κατοικίδια ζώα.

Από το 2001, η εταιρεία έχει λάβει την Πιστοποίηση Ποιότητας σύμφωνα με τους κανόνες UNI EN ISO 9001, ως απόδειξη της συνεχούς προσοχής της στην βελτίωση της παραγωγής και προώθησης των τροφών για ζώα συντροφιάς.

Να αγαπάς τη δουλειά και τα ζώα, σημαίνει επίσης να αγαπάς και να σέβεσαι το περιβάλλον. Για αυτό, η Adragna Pet Food, έχει επίσης λάβει πιστοποίηση Περιβάλλοντος σύμφωνα με τους κανόνες UNI EN ISO 14001.

Το σύνθημα που υιοθετεί η Adragna: «Είμαστε ό, τι τρώμε», αποτυπώνεται στα υψηλής ποιότητας και ελεγμένα προϊόντα, προσαρμοσμένα για τις διαφορετικές ανάγκες του σκύλου και της γάτας.

ΟΧΙ ΤΕΧΝΗΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

Αν και  επιτρέπεται από το νόμο, εμείς επιλέξαμε να μην προσθέτουμε συνθετικά συντηρητικά στη διαδικασία παραγωγής. Η φρεσκάδα και τα θρεπτικά  χαρακτηριστικά διατηρούνται με προηγμένα συστήματα παραγωγής και με τη χρήση πρώτων υλών που χάρη στα αντιοξει- δωτικά χαρακτηριστικά τους, μπορούν να διατηρήσουν τα τρόφιμα με φυσικό τρόπο.

CRUELTY FREE

Μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι που είμαστε η πρώτη εταιρεία στη Σικελία και μια από τις πρώτες στην Ιταλία σε αυτόν τον τομέα. ‘Έχουμε λάβει την περιβαλλοντική πιστοποίηση (ISO 14001), το οποίο είναι συνώνυμο της ειδικής ευαισθησίας για το περιβάλλον και τα ζώα. Επιπλέον, έχουμε αποδείξει αυξημένη προσοχή στην καλή διαβίωση των ζώων. Η εταιρεία μας δεν κάνει ούτε έχει αναθέσει δοκιμές σε ζώα.

NO GMO

Tα κατοικίδιά μας αξίζουν όλη τη διαθέσιμη ποιότητα και γνησιότητα. Συνεπώς, εγγυόμαστε την προέλευση όλων των συστατικών, χρησιμοποιούμε μόνο πρώτες ύλες που δεν περιέχουν γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές μας για την ποιότητα.Η Νάξος είναι μια Μονοπρωτεϊνική  Superpremium  τροφή για σκύλους. Αναπτύχτηκε από την Adragna Pet Food που χάρη στην πολυετή εμπειρία στη διατροφή των ζώων, δημιούργησε μια σειρά που καλύπτει τις διαφορετικές γεύσεις και τις διατροφικές ανάγκες των σκύλων  όλων των μεγεθών και ηλικιών.Η χρήση προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής, η διαδικασία μαγειρέματος με ατμό και η τοποθέ- τηση των υγρών υπό κενό αέρος επιτρέπουν τη δημιουργία προϊόντων άριστης ποιότητας με μακρόχρονη  προστασία όλων των διατροφικών χαρακτηριστικών.

- Υγιές δέρμα / Γυαλιστερό τρίχωμα: η σωστή αναλογία Omega 3 / Omega 6 και η στοχευμένη ενσωμάτωση των βιταμινών A και C συμβάλλει στη καλή υγεία του δέρματος και διατηρεί το τρίχωμα απαλό και γυαλιστερό.

- Ισχυρό ανοσοποιητικό: φρουκτο-ολιγοσακχαρίτες και ζυμομύκητες, που είναι φυσικά πρεβιο- τικά, διεγείρουν την ανάπτυξη της ωφέλιμης εντερικής μικροβιακής χλωρίδας  σχηματίζοντας ένα φυσικό φράγμα  κατά των παθογόνων παραγόντων.

- Αρθρώσεις:  η χρήση γλυκοζαμίνης, εκτός από την πρόσληψη ασβεστίου και βιταμίνης D3, ενισχύει την αντοχή και την ευελιξία των αρθρώσεων.

ΜΟΝΟΠΡΩΤΕΪΝΗ

Τα προϊόντα της σειράς NAXOS χρησιμοποιούν μία μόνο πηγή ζωικής πρωτεΐνης: Κοτόπουλο ή κουνέλι ή ψάρι. Η χρήση υποαλλεργικής μονοπρωτεΐνικής τροφής παρέχει στην πραγματικότητα στο κατοικίδιο μια διατροφή η οποία μπορεί επίσης να αποτρέψει και συχνά να επιλύσει τις λεγόμενες «ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα τρόφιμα».Οι σκύλοι με «ανεπιθύμητες αντιδράσεις στα τρό- φιμα» συνήθως υποφέρουν από γενικευμένη φαγούρα, πιτυρίδα, εξανθήματα, δερματίτιδα, ερυθρότητα και φλεγμονή των βλεννογόνων. Η διάγνωση δεν είναι πάντα απλή και σε ορισμένες περιπτώσεις η αιτία  βρίσκεται στο φαγητό που τρώει.Ακόμη και σε περιπτώσεις σκύλων που δεν παρουσιάζουν προβλήματα ανεπιθύμητων αντιδράσεων στα τρόφιμα, συνιστάται η χρήση ενός τροφίμου με μόνο μία πηγή ζωικής πρωτεΐνης, προκειμένου να απο- φευχθεί η ευαισθητοποίηση του, έναντι ενός ή περισσοτέρων συστατικών.

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Η γλουτένη περιέχεται κυρίως στο σιτάρι (αλλά και σε άλλα σιτηρά όπως σίκαλη, κριθάρι και βρώμη). Εμείς χρησιμοποιούμε στις συνταγές μας μόνο συστατικά χωρίς γλουτένη τα οποία, μαζί με τη χρήση μιας μόνο πηγής πρωτεΐνης ζωικής προέλευσης, μειώνουν την παρουσία δυνητικά αλλεργιογόνων ουσιών, προσφέροντας μια υποαλλεργική τροφή που συνιστάται τόσο στην πρόληψη όσο και στην αντιμετώπιση  περιπτώσεων τροφικών αλλεργιών ή δυσανεξίας. Αν και στην πραγματικότητα τα σκυλιά είναι γενικά σε θέση να αφομοιώσουν τη γλουτένη, σε μερικές περιπτώσεις η παρατεταμένη και επαναλαμβανόμενη κατανάλωση μπορεί να προκαλέσει την «ευαισθησία της γλουτένης», όπου πλέον δεν είναι ανεκτή από το σώμα και αυτό μπορεί να προκαλέσει εντερικές διαταραχές και προβλήματα στη  σωστή απορρόφηση των θρεπτικών ουσιών.

ΛΙΠΗ & ΕΛΑΙΑ

Εκτός από το να κάνουν το φαγητό πιο νόστιμο και πιο ορεκτικό, το λάδι και τα ζωικά λίπη αποτελούν πολύτιμη πηγή ενέργειας για το κατοικίδιο και  συμβάλλουν στην πρόσληψη λιπαρών οξέων που είναι απαραίτητα για τη διατήρηση μιας εξαιρετικής  κατάστασης της υγείας.

ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ

Ο ατμός επιτρέπει τη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων με  μεγάλη διάρκεια ζωής ενώ διασφαλίζει  την συντήρηση όλων των θρεπτικών ουσιών.

 ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ & ΜΕΤΑΛΛΑ

Απαραίτητα για την καλή λειτουργία του σώματος, οι  βιταμίνες  και τα μέταλλα πρέπει πάντα να υπάρχουν στη διατροφή. Συστατικά όπως τα εσπεριδοειδή  αλλά και ο λιναρόσπορος, η μαγιά, το εκχύλισμα χαρουπιού και καστανιάς, είναι σημαντικές  πηγές βιταμινών και μετάλλων, επιτρέποντας έτσι την ελαχιστοποίηση της ανάγκης για επιπλέον ενσωμάτωση.

 ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ

Η χρήση  εσπεριδοειδών  (πλούσια σε πηκτίνη) από την Σικελία συμβάλλει στην σωστή  πεπτική λειτουργία,  την αύξηση της ανθεκτικότητας στις λοιμώξεις του εντέρου και  καθαρίζει τον οργανισμό.