ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ UCL (Unione Commerciale Lombarda)

TOP PROFESSIONAL: MAINTENANCE, PERFORMANCE, PUPPY (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, ΚΟΥΤΑΒΙΑ)

Η UCL εισήλθε στην αγορά σκυλοτροφών, εισάγοντας την πρωτοποριακή καινοτόμο τεχνική της επιλεκτικής διέλασης. Μέσω αυτής της τεχνικής, οι υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των τροφών μας, διαχωρίζονται και επεξεργάζονται ξεχωριστά, για να δημιουργήσουμε την κροκέτα μας, η οποία είναι διαφορετική σε εμφάνιση, γεύση και πεπτικότητα από τις άλλες σκυλοτροφές. Επιπλέον, αυτός ο τρόπος επεξεργασίας, κάνει την τροφή μας αφομοιώσιμη σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90%.

Η διαδικασία  παρασκευής  των προϊόντων μας γίνεται με πολύ αργό ρυθμό, καθώς όλες οι πρώτες ύλες επεξεργάζονται ξεχωριστά και στη συνέχεια τοποθετούνται στα μηχανήματα ανάμιξης. Το σύστημα αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε πολύ υψηλής ποιότητας τροφές και την ασφάλεια πως πληρούν τις πραγματικές διατροφικές ανάγκες του σκύλου, είτε σε κατάσταση ηρεμίας  είτε σε κατάσταση πλήρους φυσικής δραστηριότητας.

Ο τρόπος επεξεργασίας διασφαλίζει αφομοίωση του προϊόντος σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90% και γι’ αυτό είναι και πιο οικονομική. Στην πραγματικότητα ένα σακί 15 κιλών αρκεί για να καλύψει την διατροφή του σκύλου μας για 60 ημέρες (250γρ την ημέρα). Το κλειδί της επιτυχίας μας, είναι η διασφάλιση της ποιότητας των τροφών μας. Η χρήση πρωτοποριακών τεχνικών και υψηλής ποιότητας πρώτων υλών καθώς και η συνεχής παρακολούθηση στα διάφορα στάδια της παραγωγής, κάνουν τη διαφορά των τροφών μας από τον ανταγωνισμό.

Οι τροφές TOP PROFESSIONAL  έχουν όλες τις απαραίτητες  πιστοποιήσεις   για την ποιότητα και γνησιότητα των συστατικών τους.